Дади беш

Вог1уш го хьоме да
Дикачу сибтаца,
Кертахьа цо д1а йийна
1ежийн беш йу,
Со Бер долуш хилла и
Гуттара хаза стоьмаш,
Ткъа хинца заманца
Ма эшна ду.
Ойланаш йо аса
Г1ийла ког боккхуш,
Дадас ше къоналлехь
Лелийна беш,
Хеназа хийцалуш
Ма къанъелла а йу.

24.09.2022г


Рецензии