Колiр

 Я відчуваю, що скоро весна.
 Весна прийде в Харків так лагідно, ніжно.
 Перед цим лютий, як холод, пітьма.
 Лютий з тривогою, темний та сніжний.

 Березень скоро, і квітень за ним.
 Думки лиш про те, щоб війна закінчилась.               
 Харків тримається. Харків, як син
 України - країни, що рік майже сниться.

 Травень і червень прийде в цілий світ.
 Буде спекотно на вулиці, тепло.
 Що буде згодом? Яка буде мить?
 До Перемоги чи близько - далеко?

 Липень і серпень народяться знов.
 Вересень стане вночі прохолодним.
 Буде війна чи не буде? Рандом.
 Жовтень поїде невдовзі додому.

 Листопад у Харкові буде ясним.
 І падатимуть листя на землю, як зорі.
 Грудень почне новий відлік зими.
 Новий Рік знову матиме свій рідний колір.

 26. 01. 2023.


Рецензии