Don t speak - No Doubt

Ти і я, ми нерозлучні двоє,
Не розіллєш водою. Були.
Здається, я втрачаю мій розум.
Чи це кінець відносин, хтозна.
Гадаю я, ти все сказав.
Нічого більш не хочу чути я.

Мовчи, я знаю, що ти скажеш,
Тож не розказуй казок.
Душа моя болить.
Мовчи, я знаю твої думки.
Обійми, поцілунки
Забуду, бо болить.

Згадала я про пам'ятні моменти.
Ці кляті сентименти, сцени…
Під три чорти, вдвох я і ти.
Сховаюсь від усіх і ну ревти.

Мовчи, я знаю, що ти скажеш,
Тож не розказуй казок.
Душа моя болить, ні, ні, ні.
Мовчи, я знаю твої думки.
Обійми, поцілунки
Забуду, бо болить.

Сіре небо…
Вдавати вже не треба -
Любов пішла.

Ти і я
Знаю я, згасає іскра.

Мовчи, я знаю, що ти скажеш,
Тож не розказуй казок.
Душа моя болить.
Ні, ні, мовчи, я знаю твої думки.
Обійми, поцілунки
Забуду, бо болить.

Забуду, бо болить.
Я знаю, що ти скажеш,
Тож не розказуй казок.
Мовчи, мовчи, мовчи, ні.
Я знаю твої думки.
Обійми, поцілунки…
Любов була, любов була,
Була і загула, о.
Ла, ла, ла, ла.
Ла, ла, ла, ла.
Ні, ні, о, о.
Тихше, тихше, любий.
Тихше, тихше, любий.
Тихше, тихше,
Душа моя болить.
Тихше, тихше, любий.
Тихше, тихше, любий.
Тихше, тихше,
Душа моя болить.
О, тихше, тихше, любий.
Тихше, тихше, любий…


Рецензии