Тетянин День

 Тетянин День під час війни,
 коли всі спогади, як вирій.
 Ми були всі тоді живі,
 а зараз зовсім інший вимір.
 Тетянин День під час війни
 в чужих домівках і оселях.
 Ми дочекаємось весни,
 яка відкриє вікна, двері.
 Тетянин День під час війни,
 коли на часі всі новини.
 Ми розуміємо, що сни
 про Харків, Київ, небо синє.
 Тетянин День під час війни,
 коли так сильно серце б'ється.
 В думках молитва: "Лиш живи".День
 двадцять п'ятий. Січень. Вечір.

 25. 01. 2023.


Рецензии