Родная, милая маци мая...

Родная, милая маци мая!
Усмешка твая мяне акрыляе
Дзе б ни была, дзе б ни знаходзилася я
Яна назаужды у сэрцы маим зяе!

Родная, милая маци мая!
Вочы тваи ад бяды захаваюць
И не пужаюся, што митусня
У аковы свае мяне закавае!

Родная, милая маци мая!
Голас чароуны музыкай гучнай
Ён падымае мяне да нябёс
И мы гучым разам з им милагучна!

Родная, милая маци мая!
Тольки жыви! Без цябе не магчыма!
Ведай, што я так кахаю цябе
Сення и заутра, заужды, без прычынна!


Рецензии