Ца1. Одна

Хьай безам бувца сона, аз хьайга аьлча,
Сона дезар ца дувцаш,хьай дагара дар дувца.
Ираз кховда де сога, аз аьлча,
Дего йоаха жоп ца луш, бакъдар 1а дувца.

Со хьога сай дагахьа дар дувца ваьлча,
Хьо сона яйза, хьа сийрда юхь а яйна.
Эхь хетарца, хьа хозал аз йийшача,
Делаш хурга дий ер дуне вайна?

Хьежарга бий къаьга малха хьалха санна?
Сийрда бохаш вай била безаман никъ.
Хьа уйлаш хувца ца луш йий, хьалха санна?
Хоза йо1 елалей, баккха сога кхаъ.


Рецензии