Хвилини щастя

Світильники над входом до кав'ярні
Так радісно запрошують зайти,
А сяють так, немов вони янтарні,
Тож хочеться скоріше увійти.

О, ці смачні, звабливі аромати!
Гаряче капучино, шоколад!
Лимонні, апельсинові цукати,
Цукерки, апетитний мармелад!

За столиком, закутана у мрії,
Я вже смакую радощі буття.
Гаряча кава так приємно гріє,
Зворушливі вселяє почуття.

Морозна свіжість обпікає щоки,
Кориці запах збуджує, як пал,
Я забуваю швидкоплинні роки,
Кайфуючи вершу свій ритуал.

Кружляє сніг повільно над землею
І збудливий народжує рефрен…
Хвилини щастя віч-на-віч з душею…
Приємні миті творчих одкровень…


Рецензии