Тревога и помощь от Бога

ТРИВОГА ТА ПОМІЧ ВІД БОГА

І Лютий до нас ось прийде
І буде крутити сніги завірюха
І  скоро весна в Україну прийде
Горобчик веселий в віконце постука
Але ще зима і вона дарована Богом
Щоб людям частіше хотілося
Зігріти душею один одного
На себе прийнявши від ближніх тривоги

Автор Широков А. А. 23,01,2023, г Киев Украина. 


Рецензии