Ненча адам

Атайма бу адамлагъа
А.К.Ч
А.А.Ч

Ненча адам дунияда джашайды
Кьауум бир бирин англамайды
Ол себеппке эриши къарайды
Болушмайн теберирге хазырды
Эртеден аны мен кереме
Джукъ этельмей мыдахма
Некьти алай бильмейме
Алай аман чюшь деб турама
Къачан нееседа башгъа тюрлюеди
Къарачай миллет биреди
Энди уа алайгъа ошамайды
Сизге бу назму джазама
Сауболугъуз айтама
Къаты этсин Аллах Болушуб Иманы
___


Рецензии