Perfect - Ed Sheeran

Нині свою любов,
Мила, в тобі знайшов,
В танець повів.
Я щастя знайшов і долю зустрів.
Я й гадки не мав, що чекаєш на мене,
Плекаєш любов.

Кохали ми вперш, як були дітьми.
Не знали, про що любов.
В цей раз не схиблю я, ти знай.
Ніжний цілунок твій
І серце твоє - приз мій.
В твоїх очах - вся любов моя.

Люба, ми танцюємо вночі,
В обіймах ти моїх,
Босоніж на траві,
Слухаєм улюблені пісні.
Забудь про вигляд свій.
Прошепочу слова прості
Тихо й ясно:
"Мила, ти прекрасна в цю ніч!"

Я в ній знайшов
Жіночність і силу водночас.
І спільні мрії й дім наш майбутній єднають нас.
Зустрів кохану,
Довірю їй всі таємниці.
Любов довірю і дітей, що будуть в нас.

Ще юні ми - в нас горить любов.
Всі перешкоди ми,
Знаю, здолаємо в цей раз.
За руку візьми мене,
Серце вже - в тебе є.
Майбутнє я бачу в твоїх очах.

Люба, ми танцюємо вночі,
В обіймах ти моїх,
Босоніж на траві,
Слухаєм улюблені пісні.
Я побачив: в сукні цій,
Яка ж вродлива ти!
За що ж це щастя?
Мила, ти прекрасна в цю ніч.

Люба, ми танцюємо вночі,
В обіймах ти моїх,
Босоніж на траві,
Слухаєм улюблені пісні.
Вірю я своїм очам:
Переді мною янгол - сонце ясне.
Вона прекрасна.

За що ж це щастя?
Ти прекрасна в цю ніч.


Рецензии