Even after a finger in the ass

 

LIFE CONTINUES AND SURELY NOT ADVISED
BETTER
TRY ONCE THEN CONCLUDE
MY CONCLUSION
THAT EVERY MOCKING DANGEROUS
AND SHOULD BE AVOIDED
THEN
THERE IS NO SUCH TERM SEX CHA*N JE
Ш*N U, I


Рецензии