Мелодiя життя

Мелодія життєва непостійна:
То радісна й бадьора, чарівна,
То ейфорійна,ніжна і надійна,
То елегійна, мрійна і сумна.

Бере життя акорди неповторні
Від зустрічей щасливих до розлук…
То білі чути клавіші, то чорні,
У серці віддається кожний звук.

Буває, що звучання безпорадні
І в нотах меланхолії - сльоза,
А іноді - жаданням непідвладні,
Як літня несподівана гроза.

Мелодія життя така примхлива,
Немовби симфонічний саундтрек:
Щасливу мить підмінює журлива,
І гами виливають болю сплеск.

Так хочеться частіше ноти щастя
Ловити в композиції життя,
Щоб горе не кружляло, наче яструб,
Не гнало у холодні укриття…


Рецензии