***

Я думала,що вже не маю сліз.
Що серце стало,мов каміння,кріпким.
Що все минеться,що відходить біль.
Але,на жаль,вже кріпості ні крихти.
Благаю,Боже,збережи всіх нас!
І сили нам потрібні і терпіння.
Пообіцяй,що прийде і наш час,
Коли ми посміхнемся...
Дай терпіння;


Рецензии