Сниться сон

Зима забула, що буває сніг,
На мить блиснувши пишним опахалом,
Але під ранок на очах у всіх
Покрила землю легким покривалом.

Коли клубочиться густий туман,
Від злих очей ховає найдорожче,
Ледачий вітер (західний шаман)
Сухий червонотал в ріці полоще.

Флотилія крилатих кораблів
Крупою прикрашає сиві кручі.
Неначе білим зимній сад зацвів,
І сниться сніг пухнастий і сліпучий...

Як легко серцю мріється вночі.
В будинку тихо, затишно і мирно.
Розтанула сніжинка на щоці,
І швидко сон закінчився мій дивний.
...............

11.01.2023  Фото з інтернету

© 11.01.2023г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2023-3469184


Рецензии
Рассказ ваш просто прелесть.

Сергей Лутков   28.01.2023 15:43     Заявить о нарушении