Гадюки i козли

Усі жінки такі гадюки
Та й серед них є ще вужі
А іноді такі падлюки
Як авангарди ворожі

Чоловіки козли  вонючі
А може й справді чимось тхне
Завжди у чомусь невезучі
Частіш буває, що дурне

Отак живуть собі у шлюбі
Вона лякає, він смердить
Але без жінки, мої любі
І він нічого не створить.


Рецензии
Полное разочарование в семейной жизни. С улыбкой

Виктор Тарабурин 2   22.01.2023 02:00     Заявить о нарушении