Давай випъемо кави

Давай вип'ємо кави

Давай з тобою разом вип'єм кави!
Коли удвох, вона, повір, смачніша.
У спогади поринемо цікаві,
Від цього стане і душа ясніша.

Відчуємо, як аромат принадний
Нас заспокоїть у часи незгоди,
Забудемо неспокій безпорадний
У райському блаженстві насолоди.

Ми будемо писати монологи
Промінням, що з душі нестримно ллється.
Покличуть нас піднесені дороги
Йти по стежках закоханого серця.

Енергія стійкого біополя
Зігріє нас чуттєвим ніжним вітром.
Очами ліхтарів утішить доля,
І вечір приголубить теплим світлом.


Рецензии