Кулъяулыгым Платочек

Кулъяулыгым ике иде,
Берсен жилдэн алдырдым,
Кадерегезгэ житэ алмадым,
Шэт, хатерегезне калдырдым?
Кулымдагы й;зегемнен исемнэре Рахиля.
Нидэн хатерлэрен калды?
Бир кулынны – бэхиллэ!
***
Гонахларым бик куп минем, кичер мине, бер Аллам!
Эгэр мине кичермэсэн - жэннэтенэ керэ алмам.
***
Язмыш барысында алды.
Телэклэрем читтэ калды.
Читтэ калды сёйгэн ярым да,
Оныта алмадым гомерем барында.

У меня было два платочка,
Один ветром унесло,
Не смогла я вас уважить,
Неужели вас обидила?
На руке у меня названный перстень-Рахиля
От чего обида осталась в тебе?
Дай руку- и прощай!
***
У меня много грехов, прости меня, Боже!
Если ты не простишь меня, я не смогу войти в рай.
***
Судьба забрала всё.
Мои желания остались в стороне.
Остался в стороне и возлюбленный,
Я так и не смогла его забыть.


Рецензии