З-за Днiпра пiдступала сувора зима

З-за Дніпра підступала сувора зима,
Із імлистих просторів завірюхи шалені летіли,
Покружлявши над лісом, до міста спішили,
Над укритою кригою річкою розгін робили,
По стрімких крутосхилах буйні гриви носили,
Наступала для всіх білосніжна, морозна пора.


Рецензии