Nothing is lost - The Weeknd

Я прагнув захистити
Тебе від всіх гріхів.
І я зрозумів на цій Землі,
Що смерть - то дар богів.

Я вів життя смиренне,
Та розлучила нас війна непримиренна.
Якщо я навіть вмру,
Мій вибір - боронити Землю.
Хто б що не говорив,
Моя любов здолає їхню зброю,
Їх загони з вишини.

Ти силу дай.
Ми разом до кінця,
Чи помру, чи встою я.
Силу дай.
Ми разом до кінця.
Біль забудь, не зважай
Та силу дай.

Рани ці й шрами
Мене лиш прикрашають,
Нагадують про втрату,
Нагадують, що

Я вів життя смиренне,
Та розлучила нас війна непримиренна.
Якщо я навіть вмру,
Мій вибір - боронити Землю.
Хто б що не говорив,
Моя любов здолає їхню зброю,
Їх загони з вишини.

Ти силу дай.
Ми разом до кінця,
Чи помру, чи встою я.
Силу дай.
Ми разом до кінця.
Біль забудь, не зважай
Та силу дай.


Рецензии