Follow your heart - Scorpions

Піднімався ти у гори?
По морях колись ходив?
Подивись хоч раз за обрій
І послухай серця ритм.

Чи хапав за хвіст веселку?
Це зробити можеш ти.
Та від тебе лиш залежить
Перший крок - крок до мети.

Прийшов вже час бути вільним, повір.
Прямуй за серцем своїм.
Прийшов час змін у житті -
Не запізно тобі
Узріти світло у тьмі.
Прямуй за серцем своїм.

Вдалині за горизонтом
Ти ніколи не один.
Твій дім там, де серцю добре,
Хоч до дому мільйони миль.

Прийшов вже час бути вільним, повір.
Прямуй за серцем своїм.
Прийшов час змін у житті -
Не запізно тобі
Узріти світло у тьмі.
Прямуй за серцем своїм.

Вкажіть но шлях, хто знає шлях.
Дорога в небо одна.
Угору й вниз кидає життя,
Та відповідь на небесах.

Прийшов вже час бути вільним, повір.
Прямуй за серцем своїм.
Прийшов час змін у житті -
Не запізно тобі
Узріти світло у тьмі.
Прямуй за серцем своїм.

Прямуй за серцем своїм.


Рецензии