Feel - Robbie Williams

Торкнися руки -
Так повернусь я у дійсність,
Бо мені невтямки
Моя роль у житті цім.
Із Богом розмовляв -
Сміється Він з моїх планів.
Забита свідомість
Чужими словами.

Відчути б мені справжню любов
Й дім рідний відчути.
Тече у жилах кров,
Тече по них життя
У небуття.

Я б іще пожив,
Та я живу без іскринки.
Перш ніж полюбив,
Готуюсь бити горшки я.
Я сам себе загнав
І все по колу ганяю.
Чомусь кажу "гоп"
Перш ніж стрибаю.

Відчути б мені справжню любов
Й дім рідний відчути.
Тече у жилах кров,
Тече по них життя
У небуття.

Відчути б мені
Справжню любов, любов нескінченну.
Замало все мені.

Відчути б мені справжнє життя
Й дім рідний відчути.
Тече у жилах кров,
Тече по них любов
У небуття.

Відчути б мені справжню любов
Й життя нескінченне.
Душа страждає знов.
Сховати я не зміг
Страждань всіх своїх.

Торкнися руки -
Так повернусь я у дійсність,
Бо мені невтямки
Моя роль в житті цім.

Не розумію я.
Не розумію я.
Не розумію я.
Не розумію я.


Рецензии