Закохалась - i стала красунею...

Закохалась – і стала красунею...
Так буває лише у жінок.
І красуня крокує по вулиці
Так, що піснею є кожен крок.

Закохалась – і стала вродливою –
У жінок так буває лише.
А любов робить жінку щасливою
І у щасті її береже.

Щастя – бути красивими змушує
І підносить жінок до зірок...
Закохалась – і стала матусею,
Так буває лише у жінок...


Рецензии