Наша весна

1 куплет
Коли закінчиться війна.
Залишу я спогад на згадку.
Без тебе мене вже нема.
Блукаю із ночі до ранку.
Здадося, що щастя знайшла.
Лунає крізь промінь твій постріл.
Ти знов залишилась одна.
Бажання не міряти простір.
Програш
Приспів
Там залишилась весна.
Там залишились ті ночі.
Там ти була не сама.
Там...
Там, де мене вже нема.
Там, де була наша доля.
Там, де лунає земля.
Там залишили ми волю...
2 куплет
Я мрію про зустріч і сміх.
Навік залишитись з тобою
І сльози, як чиста вода.
Її біля серця тримаю.
Нарешті сказати змогла.
Мої почуття наче промінь.
У серці вогонь запалав.
Прошу зазерни в мою долю.
Програш
Приспів 2 рази
Там залишилась весна.
Там залишились ті ночі.
Там ти була не сама.
Там...
Там, де мене вже нема.
Там, де була наша доля.
Там, де лунає земля.
Там... залишили ми волю...
Програш
Коли закінчиться війна.
Коли закінчиться війна...
Приспів
Коли закінчиться війна...
18 січня 2023 рік


Рецензии