К ани рик ер

К|АНИ РИК|ЕР
Рик1из вилер ават1ани чидач заз,
Виридакай адаз са вун к1ан хьана,
Гагь рагъ хьана жеда ам ц1аяр акьаз,
Гагь варз хьана циферин арадаваз.


К1ани ярди рик1 сефилар тавурла,
Адан иер, иер вилер акурла,
Рик1ерикай лифер жеда цавара,
Зи манидин гафар жеда ц1арара ,


Зт вилера ви къаматдин нур ава,
Экви рагъ хьиз авай чи вили цава.
Уьмуьрдикай хьайила зулун йифер,
Рик1ерани амукьдач экуь  гъетер,




В ютубе уже есть песня на эти слова.
Исполняет лезгинская муз.группа МЕЛОДИЯ


Рецензии