С крещением Господним

З Водохрещем Господнім

Св'яте Водохреще стоїть на порозі.
Св’яте Навечірья , помолимось Богу,
Серця  щоб та Душі для Бога відкрились,
Св’ятою водою щоб всі ми омились .
 
Св’ятою сьогодні вся стане вода,
Здоров’я та сили надасть нам  вона!
З Хрещенським сочільником я Вас вітаю.
Вам Божої милості, щастя бажаю.
 
Бажаю Вам долгих та Радосних літ,
Без горя, туги  без хвороби та  бід!
З Св’ятим Водохрещем усіх вас вітаю
І світу цілому я миру бажаю

Автор Широков А. А. 18,01, 2023 г Киев Украина


Рецензии