Зупинятись не варто. Борщ i кава

Зупинятись не варто:
У Львові, як дощ – то вже дощ.
Як скидати на жарти,
То римою буде лиш борщ.

Борщ – то справа змістовна,
Достатньо згадати буряк.
Що іще серед Львова
Вам може сподобатись так...

Ще на каву, щоправда,
Зупинишся якось на мить...
Борщ чи кава – все варто,
Як дощ попід вікна шумить.


Рецензии