Морозиво

Я тобі не шлюха.
Де ти взяла гроші?
І хто тобі щоночі 
співав мої пісні

Почеши за вухом,
Блін, я не андрюха,
І на душі у мене завірюха
Казку розкажи

Не сумнівно є
Щось між нами є
Купи мені морозиво,
Або Віддай своє.

Чудацькі забаганки,
Купи мені айфон,
Сніданочки щоранку,
І ввечері щоб обовязково купідон

Поцілив нище пупа
І без образ дала по спочівать
Ну шо мала, ти мене любиш?
Замов мені таксі, я їду спать


Рецензии