Тримайся

Тримайся Украiна
час настав
ворог твiй Европа
вiн твое джерело вкрав
та чекае зраду мова.
Бiйся ляхiв та немчуру
их солодкi речi
згода им вiйна це здуру
важкой ношей Украiне
           здавить плечi.
I ще мовив Кобзар до речi:
Раби,подножки,грязi США
Варшавське смiття-ваши пани
Ясновельможнii гетьмани.
Чого  ж чванитеся,ви!
Сини сердешноi Украiни!
Що добре ходитe в ярмi
Ще лучше,як батьки ходили.


Рецензии