We are Peaceful Citizens of Earth

We are Peaceful CitiZENs of Earth
We are Cosmic CitiZENs of the Universe
We are Galactic CitiZENs
We are Universal CitiZENs

We are Caring CitiZENs
We are Loving CitiZENs
We are Daring CitiZENs
We are United CitiZENs

We are the World!!!
We are LOVE!!!
We are LIFE!!!
We are ONE!!!

16-01-2023
#sabinadyepoems


Рецензии