Незабываемая из Ада - укр

Кожної ночі не спати - чекати,
Дивачку, що знов хазяйнує в думках,
Щось говорити? Чи може мовчати?
В яких вона ходить повз мене світах?

До мене дорогу авжеж забуває -
Мені також треба забути цей сон.
А може її хтось спіймав і не знає
Як з демоном бути, бо з смерттю на кон?

Чи може спіймали у окружіль з солі?
Чи сріблом сріблиться кинжал у руці?
А де ж рятувати її? А чи треба?
Лише б ніжним доторком її по щоці...

Якби от забути! Якби от забути!
І не пам'ятати тих гарних очей,
Бо й вісточки з неба чи пекла - не чути.
Позбутися згадок усіх і речей!

Та це неможливо, бо то чарівниця,
Запала у думку і спокій весь - геть.
І в котре не сплю, все чекаю, чекаю,
На образ її, а весь світ - шкереберть.


Рецензии