Незнакомка с котиком - укр

Цікаво влаштований світ і людина:
Ніколи не знаєш, що трапиться в час,
Коли в напівтемряві серед кімнати,
З'являється образ незримий для вас.

Його ти вичитуєш серед додатків,
Імейлів, картинок, пірнаєш у світ
Далекий від дійсності, де "інстаграмки"
Айфони розігрують (...чи зореліт...).

Той образ незримий зринає з екрану,
Тобі він шепоче, та більше мовчить.
І все ж таки котик з її аватару
Щось ніби муркоче, і думка не спить.

О півночі сердце твоє калатає,
На ранок - і досі! Та й ради нема.
Чи може та дівчина справжня ворожка?
Чаклунка? Чи мавка ота лісова?

Як тОго забути, кого і не знаєш?
Як імені ніжного збутися геть,
Що на вустах твоїх легко зринає,
Затьмарює розум, заповнює вщерть...


Рецензии