Нема вороття

Відрізані міцні канати.
І вороття немає вже.
За що ж ти ненавидиш
Нас так, брате?
І скільки вип’єш крові ще?

Розтоптана на смерть довіра.
Вогнем укрита вся земля.
Тобі на зло, воскресне Україна!.
Бо людяність в народі ще жива.

І не надійся, що візьмеш в кайдани
Незламний український дух.
Підуть у пекло всі твої ворожі плани.
Де є повага, там немає слуг.

ТАТ 14.01.23 ( 23.51)


Рецензии