Dont tell on me

 Knock , knocking it
to heaven door

 May i , si puede ,
Nock it down
 through out the throat-ъ - ?

 Knock-nocking it
   the Heaven's doors
by-abt. - as a hundred  times -  -  before

 Синь , небеса
(  kak-раз без стопki  )
Всем людям - мил !
 В перенасыщенной , б-ля
элетричке 

 - Ни - выдавай
меня - ?!

 И - чтобы это , б-линъ , вошло
в привычку

 !

 


Рецензии