Я думками завжди з тобою

Буду чесна перед собою,
Я думками завжди з тобою!
З Днем Народження я вітаю,
І найкращого тобі бажаю!

Між нами нехай відстані…
Ще свіжі мої спогади,
Як в дитинстві були часто разом,
Не забудеться це навіть з часом…

Ось про що я... Я ж з привітанням,
З мира, настрою побажанням.
Чоловік хай кохає і діти
Найщасливіші будуть у світі!

Так піднімемо ж келих вина
За те, щоб щаслива була,
Щоб звучали співи птахів,
За дружбу на безліч років!


Рецензии