***

З лютого стогони
Огненні. Денно,
Всенощно. Ноші.
Очі. Отче, молися!

Лиця лицарів,
Удів, дідів, дівчат,
Сиріт, потерчат
Чатують. Чуєте
Голоси? Голосіння?

Війна - нава. Навала.
Наволоч з півночі.
З ночі лютого
Того року.
Пророчу. Наврочу
Чужинцям - пекла вічного.
Свічки наші - за ваш упокій.
 


Рецензии