Яке найлегше слово в свiтi?

Яке найлегше слово в світі?
Любов. Любов... Все просто дуже.
Старі, малі, дорослі, діти
Несуть любов, мов світло, в душах.

Яке найважче в світі слово?
Любов... Любов. Все дуже просто.
Як важко душам без любові,
То про любов у Бога просять...

Найлегше слово. І найважче.
Найхолодніше й найтепліше.
Найгірше слово і найкраще
Любов. Любов. І жодне інше.

А як без неї – найстрашніше...


Рецензии