Днiпро. 14. 01. 2023. Бiль

 Непередбачуваність, крик нестерпний, доля.
 Уламки рухаються, там ліхтарик світить.
 Багатоповерхівка у калюжі крові.
 У ванній дівчина тремтить і в диво вірить.

 Лежать тіла, накриті простирадлом ночі.
 Кіт у господарки в руках. Весь ніс у ранах.
 Дім помирати не збирався і не хоче.
 Двадцять одне життя - січнева біль і драма.

 Собаки йдуть шукати і живих, і мертвих. 
 Тяжіння плит стискає груди і свідомість.
 Мить невідомості б'є галасом по нервах.
 Бог вірить в те, що є якась невипадковість.

 В палатках чай, гаряча їжа, бутерброди.
 У мить біди всі небайдужі відгукнулись.
 Потік із сліз в близьких, у родичів, знайомих,
 Коли душа своя в цей світ не повернулась.

 15. 01. 2023.


Рецензии