проклятi

Ви прокляті, подавлені та повністю невільні
Ви втрачені, розсіяні по пустирю у цілих поколіннях
Єдине ваше вміння стріляти по цивільним:
по немовлятах та вагітним, по немічним, пенсійним
Ви нелюди церковних зомбі фарисеїв божевільних
Не буде з вас пуття, а що ж сказати про жалюгідне каяття?, – 
підете всі
у підземелля,
у прірву сорому та вигнання
Підете, прокляті у забуття… (с)


Рецензии