вишита

ці заплакані очі-болотця,
хоч сльози і висохлі,
душу гріють мені,
навскіс болі чи випиті,
хай на денці дещиця грози,
що розмаєм не хрещена,
не свята ти,
але лиш така,
що на серці коханнями вишита

08.53
15.01.2023


Рецензии