Рiздвянi подарунки

          Пам’яті загиблих у Дніпрі та
          Запоріжжі від московського тероризму

Щедрий вечір, стіл, кутя,
вся родина вдома.
У візку мале дитя
ще не знає втоми.

Тихо лине коляда,
вторить їй щедрівка.
Теплотою всіх віта
батьківська домівка!

Сполох, вибух і пітьма
та сирен стенання.
Дев’ять поверхів нема –
то «братів» вітання…

Зло несе московський «мір»,
гибель і розруху.
Наволочі тій не вір,
сам дивись і слухай!

14.01.2023


Рецензии