На Васъле Вълъкого

Мъ tуt шося v пръдбав

Чtо-tо sебечеt арфа.
Еj фtорit-сtонеt орган.
А мъ tуt с Васькаj
Но пЁм себе чаj.

Наедiне v мъ с Валькаj.
Tа баню вvарiла нам.
А не как-tа якся
Зохмався в кухню влезьtь сам.

Сёньня бо гэtакъj празнък,
Шо, ну, ек tо tак,
Шоб нъ помъtъсь хаj бъ
Хоtь на цiп обрiзань.

Лёхко бо в нас у съловъ
Врiзаtъ tруб гэtак с пар
Да j зробъtъ, шо робляtь
Оно лабора.

Воt мъ j ексь плэчъкъ гондэ
Злъв за шtъх 8 раз.
Да, ну, пошекребав шось tрошкъ
В некоtоръх месtах.

Tуt vэ наtопъш влад хаtу
Мэtрув на 50.
Tак шо зарэ пудвала
Шэ нагрijiмо tак v.

Бо навъtь ранънько всtалъ.
Tук-tук-tук: эj, tъ tам!..
Гэtо сtаросtа сам наt
Кошък карtошкъ пръtяг.

А tак хропэм оно днём, ха!
Нiч бо пузър наш ганяt.
Мэрзнъш но ведь пуд ковдро
На просtънях в дърочках.

Tак шо накръшъм, мо, tрохъ
В борsък да i со смъtанк
Влупъмо некъj карtоплък,
Шо vэр vук колорадск.
Есця бо няка капусtка
Да оt пънькiв бурак.

P/S
Мы шэ хотів бы трохы
Шыны, хі, паменяць:
То ісь  Zэтко по Шорстцы,
Шо такж розлапыста надт.
Ну, да пока прывыкай
Хоть до замен 6 чы 5.

...а не, то от зарыкы
ф7 бум менять сарафан.
Как во нашай Таньць


Рецензии