Зi Старим Новим роком!

Тихо ліг на наші плечі
Староноворічний вечір.
Вийшов місяць вартувати,
Заглядає в вікна хати...
Ми запалим дружно свічки,
Вузлик на святковій стрічкі
Зробим, щоб збулось бажання,
Щоб Творець здійснив прохання
Про любов, добро, щоб миру,
Людяності дав нам щиро.
Щоб раділи всі на світі:
І старі, й дорослі, й діти!

13.01.2023 р.


Рецензии