Миг. 39. П-ВВ

Tonight i sought by glance a
something wrong
from escalator on the Paveletskaya  :

 Elena Gordon , she's coming upper to
 but i'm coming down na Taganskaya ,

She was weared as an whiti\sh brown
shubka -  Understand ?  -  Sobol - !

 What all is  tooo left 
from that-е Times ,
 paid no attention to mine mind

-В Тамбовъ ,
ты  Леночка - a mia padres ,  поезжай   ?

 - Какие морды
  с эскалатора
   на Павелецкой - ?



 - - - - - - -

 C Новым ГодомЪ


Рецензии