Думки

Думки, як вітряна погода,
Несуться швидко без зупинки.
Або як та примхлива мода,
Що змінить напрям поведінки.

Чомусь занадто їх багато,
І кожна рветься що є сили.
Потрібно справжню суть їх знати,
Щоб до гріха не спокусили. 


Рецензии