Happy End

Літає високо, боїться впасти...
А ти не дихаєш, зірвавши пластир.
Весна розсипеться холодним снігом,
І все забудеться, як в тому фільмі.
Літає високо, а ти нікчемна:
Та лиш би схуднути, і будеш треба,
Та наче й зачіска якась не модна,
І светр ношений, а треба новий.
Літає високо, а ніс ще вище...
А ти все дихаєш дедалі тихше:
Фігура супер вже, і светр гарний,
І навіть зачіска вже актуальна.
А хтось у дзеркалі на тебе дивиться,
І наче щось своє, а все не віриться...
Хотілось щирості, кохання теплого,
А стала стервом ти, хоча з модельного.
Літає високо, а ти вже вище:
І вже не хочеться до нього більше,
І вже би він хотів, та ти незламна:
Хотілось щирості, а впала карма.
Закони підлості, чи бумерангу,
Керують Всесвітом, говорить Дарвін.
Парфум буденності - найкращий тренд,
А хибна мрія, як Happy End.

13.01.2023

© Inna Омут, 2023


Рецензии