Парсючок

Жыу-быу на свеце сучы парсючок.
Ён усіх чапляу, інакш не мог.
Сварыуся, здзекі учыняу,
Хлусню сваю усім уплятау.
Спаткнецца, у вырай паляціць,
А потом аж душа звініць.
На жаль ён ціснуць усім пытауся,
Але у свой капкан папауся.
І уся мана, як карта біта.
Сваяцтва стала шыта-крыта.
Сябры з ім хітрыкі вадзілі,
А ноччу узялі, суп зварылі.
Не будзьце людзі парсючкамі,
Мо, хто паступіць так і з вамі.


Рецензии