Havas Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bilan

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Havas…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«SUV — OBI-HАYOT, LEKIN…»
-«Suvni obi-hayot deya, sharaflab,
Doim tashnalikda — ichamiz xo;plab.
Lekin hushyorliging — yo;qolgan zamon,
Suv seni yetaklar — xalokat tomon!».
  …………(Davomi)………. 


Рецензии