Волнение души

До новой встречи ,так осталось мало .
Услышать Вашу речь
без ложного стыда .
Увидеть Вас ,мне это не хватало .
Доверить Вам ,что в сердце берегла .
Волнение души ,на миг скользит меж нами .
Тут нету страсти , нет огня ,
как гавань тихая любовь моя .
___________
Until the next meeting , so little is left .
Hear your speech
without false shame .
To see you , I missed it .
To trust you with what I cherished in my heart .
The excitement of the soul will slip between us for a moment .
There is no passion here , there is no fire ,
like a quiet harbor , my love .


Рецензии