2 Anakin

Під хмарами
Це захмарно дорога туса -
Я не очікувала бачити його тут, і
Все це може перекреслити майбутнє.

З різних планет,
Мов Афіна та Бафомет,
З різних галактик,
Ієрархій та практик,
Скоро на Татуїні
Буде сумно без нього -
До його станції
Не спіймати пірогу.

Крізь Чумацький шлях
Небесною водою -
Його очі осяйні,
Мов найглибші водойми.
Ключі від Ніагари
Та коди від дверей
До Нарнії...
Чому моє серце
Раптом змінило забарвлення?

З ним ходити б хмарами,
Але не такі вже й прості
Міжгалактичні альянси,
Змінюють свідомість, мов аяуаска,
Ці танці.


Рецензии