складно забути

І складно забути,
Що було у нас.
Спогади ріжуть душу.
Серце починає битися,
Відгукується на них.

Втішаю себе кожен раз
Коли в пам'яті з'являєшся ти.

І складно забути,
Що було у нас.
Рук твоїх косання,
Що тіло моє обіймали ночами


Рецензии